Първоначално публикувано от EMo0o
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Развален дисплей
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеТоци БегалиAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеМаркучът струва около 130 лв чисто нов - миналата година го смених.... да не би да имаш на предвид от турбото до кулера? Иначе тоя дето на мен ми трябва струва 58лв ТиН
Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
-
Sorry ama nqmam kirilica... Izvadih ICSa i otzad mi e otkacheno kabelcheto na dqsnata vrytka.. Loshoto e che e razkacheno direktno ot platkata zaedno s buksata
Tova kabelche neznam dali ima neshto obshto s displeq no vsichki drugi kabeli si izglejdat nared. Sega trqbva mai da si tursq nova platka , nov displ, ili napravo nov ICS... ama mai problema e v taq platka deto ne e 4ast ot predniq panel na ICSa
... daje neznam pri koi da otida da go pogledne... v Vanto 100% shte kajat si4ko novo
a pyk jichkadjii ne poznavam
Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщениеa pyk jichkadjii ne poznavamAlfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеМога да им потърся тел. ако искаш макар че е най-добре палиш и отиваш !
Аз че ще отида, ще отида ама по добре телефона да ми дадеш да си запазя час за петък щото другите дни съм в Благоевград.Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
Аз че ще отида, ще отида ама по добре телефона да ми дадеш да си запазя час за петък щото другите дни съм в Благоевград.Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеОк колега айде утре сутринта ще ти го напиша че визитката ми е в колата а тъкмо се прибрах и я паркирах !!!Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение...otzad mi e otkacheno kabelcheto na dqsnata vrytka...Tova kabelche neznam dali ima neshto obshto s displeq ...
Comment
Comment